Este sitio web utiliza Cookies propias y de terceros para recopilar información con la finalidad de mejorar nuestros servicios, así como el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, supone la aceptación de la instalación de las mismas. El usuario tiene la posibilidad de configurar su navegador pudiendo, si así lo desea, impedir que sean instaladas en su disco duro, aunque deberá tener en cuenta que dicha acción podrá ocasionar dificultades de navegación de página web.

Cómo configurar

Un assessorament
integral i personalitzat

Des de l'inici
fins al final

Compromesos amb
la innovació

La millor metodologia
i procediments

Servei 24 hores,
365 dies l'any

Les millors marques
en mobiliari de fred

<>

Assessorament

A FredVic proporcionem un assessorament integral i completament personalitzat a tots els nostres clients, des de particulars fins a empreses de l’àmbit de l’enginyeria o l’arquitectura.

Des del primer moment, us oferim la nostra experiència i orientació des d’un punt de vista tècnic i com a valor per al vostre negoci.

Enginyeria

A FredVic estudiem, realitzem i legalitzem tot tipus de projectes de refrigeració, climatització i ventilació.

Totes les nostres instal•lacions estan avalades per un estudi meticulós i exhaustiu, realitzat pel nostre equip d’enginyers.

Solucions a mida

Projectem
el que necessitis

Des d’un petit local comercial fins a l’obra d’enginyeria més complexa, a FredVic analitzem, valorem i proposem la millor solució per donar forma al vostre projecte.

Equip tècnic

Un equip d'enginyers
al teu servei

El nostre equip tècnic, format per enginyers especialitzats en els nostres productes i amb una gran experiència en el sector, està al vostre servei per dur a terme el vostre projecte i assessorar-vos al llarg de tot el procés.

Eficiència i noves tecnologies

Per tal de ser competitius i generar valor per als nostres clients, a FredVic estem compromesos amb l’eficiència energètica i l’ús de les últimes tecnologies en totes les nostres instal•lacions.

I+D

Compromesos
amb la innovació

Dia rere dia, ens esforcem per desenvolupar i aplicar noves solucions tècniques als nostres projectes.

Els nostres clients reben sempre una versió bàsica del projecte i un seguit de propostes i millors tècniques d’acord amb aquesta visió.

Noves tecnologies

Combinem
l'eficiència energètica
i les tecnologies d'avantguarda

A FredVic ens mantenim al dia de les novetats del sector i disposem de partners arreu d’Europa per estar informats dels últims desenvolupaments del mercat.

A més a més, donem prioritat a l’eficiència energètica en cadascun dels projectes que realitzem.

Instal·lació i muntatge

Disposem de l’estructura i la capacitat necessàries per dur a terme qualsevol tipus de sistema de fred, climatització, ventilació, hostaleria, panells o insonorització.

El nostre equip de muntadors s’encarrega de la posta a punt de les instal•lacions i del seu posterior seguiment durant els primers mesos de funcionament.

Reparació i manteniment

El nostre servei tècnic, amb una flota de 24 vehicles, posa a la vostra disposició els seus coneixements i experiència per resoldre qualsevol imprevist i per mantenir la instal•lació en perfectes condicions.

Reparació correctiva

24 hores al dia,
365 dies a l'any

Estem al vostre servei 24 hores al dia, 365 dies a l’any, per resoldre qualsevol possible incidència.

El nostre equip, format per tècnics altament qualificats, garanteix una resposta ràpida i eficaç, amb els mínims inconvenients per al client. Estareu informats en tot moment de l'estat de l'avaria.

Sistema preventiu

Prevenim per al futur

Per garantir el bon funcionament de la instal•lació i minimitzar l’impacte del pas del temps, recomanem als nostres clients un servei preventiu d’incidents.

A partir d’una visita prèvia, el nostre equip especialitzat realitza un manteniment periòdic i aporta un informe detallat sobre l’estat de la instal•lació i les accions correctives a realitzar.

Comercialització

Des de FredVic donem una resposta integral als vostres projectes. Per això ens ocupem de seleccionar i aportar tots els productes que formaran part de la instal•lació.

D’aquesta manera, el nostre client té la seguretat de comptar amb maquinària i materials de màxima qualitat, provats al llarg dels nostres 30 anys d’història.

Mobiliari de fred

Les millors marques
en mobiliari de fred

Disposem d’una àmplia varietat de marques de gran prestigi, que garanteixen una resposta tant tècnica com comercial del producte: murals, vitrines, semimurals, cambres...

Maquinària de fred

Eficiència i fiabilitat
per als projectes
més exigents

Per tal de personalitzar al màxim els nostres projectes i aportar els productes més adequats per a cada instal•lació, a FredVic disposem d’una gran selecció de maquinària: centrals, unitats independents, unitats compactes, sistemes mixtos de refrigeració i climatització, ...

Insonorització

Solucions acústiques
per a tot tipus d'espais

La importància de l’acústica en les instal•lacions fa que ens haguem especialitzat en oferir solucions tècniques en aquest àmbit.

Col•laborem amb les millors empreses d’acústica per a la insonorització de tot tipus d’espais que puguin generar molèsties acústiques: maquinària, fluxos d'aire, vibracions, ...