El passat mes de febrer vàrem tenir el plaer de poder conversar amb el portal comarcal Osona.com, gràcies a la col·laboració amb el Consell Empresarial d’Osona (CEDO) i dins la secció “Empresaris d’Osona”.

Durant l’entrevista vàrem poder explicar la nostra trajectòria, de més de 40 anys, els camps amb els que treballem, majoritàriament l’industrial i els serveis que prestem, que van des del disseny, la instal·lació fins al manteniment de plantes industrials de refrigeració i climatització. També vàrem poder explicar el projecte de Fredlab, amb el que servim al sector de la sala blanca i ambients controlats d’alt valor afegit necessari com són el sector farmacèutic i químic, entre altres, i amb a través del qual ens volem internacionalitzar.

En Carles Cuyàs, un dels responsables de l’empresa, també va voler destacar que actualment a FredVic té una plantilla de 130 professionals i que l’any passat va facturar 18M.

A més en Carles també va aprofitar per reivindicar la formació professional, ja que avui en dia es troben pocs professionals però hi ha molts joves a l’atur.

Aquí podeu llegir o veure l’entrevista completa.