MENÚ
CONTACTE
BREAK
OBRES I PROJECTES
SALTAR VÍDEO

Instal·lació i muntatges

Instal·lació i muntatges
01

Som
experts

Fa més de 40 anys que treballem en el sector i des del primer dia tenim en compte la qualitat i la professionalitat. Disposem de l’estructura i la capacitat necessàries per dur a terme qualsevol tipus de repte tècnic que ens plantegi el nostre client.

02

Últimes tecnologies,
màxima eficiència energètica

No només som observadors de les últimes tendències tecnològiques que surten al mercat, a més som partners dels principals fabricants a nivell mundial. Aquest coneixament l’apliquem a tots els nostres projectes per aconseguir el millor resultat possible que impliqui una màxima eficiència energètica.

03

Grans reptes,
grans solucions

A FredVic analitzem, valorem i proposem la millor solució per donar forma al vostre projecte. Però és especialment en els grans projectes on despleguem tot el nostre potencial i donem les millors solucions als reptes industrials que se’ns proposen..

04

Coordinació i execussió
de l’obra

La coordinació d’aquestes obres és escencial. Per garantir la màxima eficiència dels nostres projectes, comptem amb una metodologia i un sistema de treball que permet als nostres Project Manegers i responsables d’obres planificar i garantir un calendari d’acció que compleixi amb els requeriments establerts.

05

Posada al punt i seguiment
dels primers mesos

Tenim un departament altament qualificat en regulació i control de les instal·lacions que realitzen la posta apunt i el seguiment al llarg dels primers mesos. Una regulació intensiva en els primers mesos és directament proporcional a un cicle de vida llarg de l’instal·lació.

Refrigeració industrial i comercial
Serveis de refrigeració adaptats a les necessitats de cada client

Climatització industrial i d’espais
Espais pensants per al confort

Ventilació industrial i d’espais
Preservem la qualitat de l’aire

Mobiliari de fred i hosteleria
Eficiència i fiabilitat per als projectes més exigents
Panells de cambra
Una àmplia selecció de models i acabats

Insonoritzacions
Solucions acústiquesper a tot tipus d’espais

Sales blanques
Solucions integrals per a sales blanques

Manteniment correctiu
24 hores al dia, 365 dies a l’any

Manteniment preventiu
La millor manera de reduir les incidències
Utilitzem cookies per millorar la vostra experiència al nostre lloc web. En navegar per aquest lloc web, accepteu el nostre ús de cookies.