MENÚ
CONTACTE
BREAK
OBRES I PROJECTES
SALTAR VÍDEO

Manteniment correctiu

Manteniment correctiu
01

Un equip d’experts us ofereix la resposta que necessites

Tècnics qualificats, especialitzats i amb una àmplia experiència en el sector formen part del nostre equip tècnic en reparacions. Detectaran l’origen del problema i ho resoldran de manera ràpida i eficaç amb l’objectiu de minimitzar l’impacte de la incidència del client.

02

En constant
formació

Tots els nostres mecànics estàn en constant formació per millorar la seva capacitat resolutiva. En paral·lel, estem en contacte amb els fabricants de components i maquinària industrial per conèixer de primera mà totes les últimes novetats del sector i poder-ne solucionar les seves possibles incidències.

03

Tallers
mòbils

Els nostres tècnics disposen de l’equipament necessari per donar una resposta autònoma en les seves reparacions. Això és possible gràcies a que les nostres furgonetes són tallers mòbils, són vehicles totalment equipats i dissenyats per aconseguir aquesta fita.

04

La informació
és la clau

A Fredvic hem desenvolupat un sistema d’informació al núvol perquè el mecànic tingui accés online a tot l’històric de la instal·lació. D’aquesta manera els nostres tècnics poden consultar quines incidències hi han hagut prèviament i traçar-ne de forma ràpida el millor diagnòstic.

05

Sempre
al vostre costat

La gran vocació del nostre equip de reparacions fa que estigui disponible 24 hores al dia, tots els dies de l’any. Estem sempre al vostre costat.

Refrigeració industrial i comercial
Serveis de refrigeració adaptats a les necessitats de cada client

Climatització industrial i d’espais
Espais pensants per al confort

Ventilació industrial i d’espais
Preservem la qualitat de l’aire

Mobiliari de fred i hosteleria
Eficiència i fiabilitat per als projectes més exigents
Panells de cambra
Una àmplia selecció de models i acabats

Insonoritzacions
Solucions acústiquesper a tot tipus d’espais

Sales blanques
Solucions integrals per a sales blanques

Manteniment correctiu
24 hores al dia, 365 dies a l’any

Manteniment preventiu
La millor manera de reduir les incidències
Utilitzem cookies per millorar la vostra experiència al nostre lloc web. En navegar per aquest lloc web, accepteu el nostre ús de cookies.