MENÚ
CONTACTE
BREAK
OBRES I PROJECTES
SALTAR VÍDEO

Manteniment preventiu

Manteniment preventiu
01

La millor manera per
reduir les incidències

Un manteniment adequat pot evitar l’aparició d’imprevistos a les instal·lacions. Per aquest motiu, el nostre equip, especialitzat i adaptat a les característiques de cada empresa, s’encarrega de fer revisions preventives i elaborar informes sobre l’estat dels aparells, a banda d’emprendre les accions correctives necessàries. Vetllem sempre per garantir el servei òptim i evitar que s’hagin d’aturar les màquines.

02

Un augment
de la vida útil

El nostre servei preventiu d’incidències està enfocat a garantir el bon rendiment de les instal·lacions durant el seu període de vida útil. Sotmetre els equipaments a revisions continuades permet que resisteixin millor el pas del temps i que s’amortitzin durant més anys. De manera que se n’acaba augmentant la vida útil.

03

Aconseguir
l’eficiència energètica

Reduir l’ús d’energia és una de les nostres prioritats. Des de FredVic apostem per calibrar el consum dels equipaments, netejar-los i ajustar-los de manera que es pugui arribar a un nivell d’eficiència energètica ideal. Un bon manteniment preventiu equival a un gran estalvi energètic.

04

Cap a una consciència
mediambiental

A banda d’apostar per les noves tecnologies, la professionalitat i l’eficiència energètica, des de FredVic perseguim una responsabilitat social corporativa i pretenem contribuir a la millora de la societat i del medi ambient. Les nostres instal·lacions estan pensades per minimitzar les emissions de CO2 i l’impacte de l’activitat industrial en la natura.

05

Prevenir és
reduir costos

L’augment de la vida útil, la prevenció com a forma d’evitar incidències i la millora de l’eficiència energètica propicien una reducció de les despeses. No només s’aconsegueix disminuir el nombre de reparacions inesperades, sinó també el consum d’energia i les obres o canvis en els equipaments.

05

Tracem plans per garantir
la màxima seguretat

La normativa vigent estableix un seguit de revisions obligatòries i inspeccions actualitzades. Segons marca la legislació, cal traçar plans de manteniment dels equips i arxivar les intervencions que s’hi realitzin, ja siguin preventives o correctives. D’altra banda, un bon servei de prevenció és necessari per garantir un risc zero en el funcionament de la maquinària, ja que es tracta d’instal·lacions amb elements elèctrics, mecànics i refrigerants.

Refrigeració industrial i comercial
Serveis de refrigeració adaptats a les necessitats de cada client

Climatització industrial i d’espais
Espais pensants per al confort

Ventilació industrial i d’espais
Preservem la qualitat de l’aire

Mobiliari de fred i hosteleria
Eficiència i fiabilitat per als projectes més exigents
Panells de cambra
Una àmplia selecció de models i acabats

Insonoritzacions
Solucions acústiquesper a tot tipus d’espais

Sales blanques
Solucions integrals per a sales blanques

Manteniment correctiu
24 hores al dia, 365 dies a l’any

Manteniment preventiu
La millor manera de reduir les incidències
Utilitzem cookies per millorar la vostra experiència al nostre lloc web. En navegar per aquest lloc web, accepteu el nostre ús de cookies.