MENÚ
CONTACTE
BREAK
OBRES I PROJECTES
Presentació
Fredvic som una empresa instal·ladora de Barcelona especialista en sistemes de refrigeració i climatització industrial

Analitzem, valorem i portem a terme la millor solució

Una plantilla interna formada pels millors professionals de cada sector ens permet oferir una enginyeria pròpia i absolutament personalitzada. Els diferents departaments que integra el nostre actiu humà (enginyeria, muntatge, SAT) garanteixen la màxima qualitat tant en el disseny com en el muntatge i el manteniment d'aquests sistemes, sempre maximitzant l'eficiència energètica i utilitzant les últimes tecnologies.

Ens avalen més de 40 ANYS D'EXPERIÈNCIA EL SECTOR. Aquest coneixement acumulat al llarg de les dècades és el que ens permet avui plantejar projectes d'àmbit internacional amb total garantia i el que fa que empreses de tot el món confiïn en nosaltres. Tenim presencia a més de 20 països.

A Fredvic ANALITZEM, VALOREM I PORTEM A TERME LA MILLOR SOLUCIÓ per al seu projecte. Poc importa com sigui d’ambiciós: disposem de l'estructura i la capacitat necessàries per executar-lo. Així mateix, donem una gran importància a la coordinació durant la realització de l'obra amb la finalitat de garantir la màxima eficiència i el compliment del calendari establert.

Però el nostre servei no es limita a la consecució l'obra, perquè a Fredvic ENS COMPROMETEM AMB EL CLIENT: proposem auditories anuals i posem a la seva disposició un gestor personalitzat que tindrà un coneixement únic de l'empresa. Tot això ens permet prioritzar un manteniment preventiu.

En cas d'incidència oferim UN SERVEI DE COBERTURA TÈCNICA ràpid, eficaç i disponible les 24h del dia i els 365 dies de l'any. Gràcies al monitoratge, identifiquem les incidències en temps real i donem una solució ràpida i eficient. La nostra flota de més de 50 vehicles està equipada per a que els tècnics puguin oferir una resposta autònoma.

Utilitzem cookies per millorar la vostra experiència al nostre lloc web. En navegar per aquest lloc web, accepteu el nostre ús de cookies.